Sprawy dotyczące naszego servera
Admin Skwaro Cały czas kikuje mnie bez powodu. Nie wiem co on sobie myśli. Ale to że ma admina to nie oznacza żeby kikował/banował ludzi bez powodu.Mam nadzieje ze z tym cos zrobisz Master,bo ja juz mam tego dość kiedy on wchodzi na server odrazu mnie kikuje
Admin TP-BF2
Moge to potwierdzić co mówi Dofob byłem akurat wtedy na servie kiedy on wszedł bez pwodu i go kickował mimo moich upomien
No widzisz dofob nabroiles sobie tymi aimami wh i co tam jeszcze miales ja na twoim miejscu zmienil bym nick jebna te haxy w kat i gral jak POLAK !! no cheat ! i napisz mi na gg jaki masz nick nowy nikomu nie powiem
Admin TP-BF2
master Dofob sie poprawil nie gra juz na haxach wiec nie widze problemow by go skwaro ciagle kickowal
Admin TP-BF2
i ty tera masz adma? xDD wiem ze Dofob nie gra na haxach bo przez cala mape go podgladalem pod innym nickiem pamietajac o tym ze gral na tych haxach;)
Admin TP-BF2
ja chyba jako jedyny Cie nie banuje i wierze ze sie poprawisz;p ale dobra zmien ten nick i juz
Nie chcę zmieniać nicku bo stracę wszystkie staty. A nie mam ochoty bić wszystko od nowa. Pozatym mam Blokadę jakąś czy coś gdyż nie włącza się Wh ani aim czy inne haxy. Więc nie mam czego ukrywać. Mam nadzieję ze nie będe banowany za stare sprawy. Ma$ter Uwież mi ... nie gram na haxach
Ostatnio edytowany przez Dofob (2009-12-17 20:19:33)